Uși rapide

Acasă / Soluții industriale / Uși rapide

UȘI RAPIDE DE INTERIOR

Usile rapide de interior INKEMA pot fi utilizate pe diverse aplicatii speciale ca spatii curate, spatii cu temperatura controlata sau negativa de pana la -30 Celsius, precum si in spatii cu trafic mare de stivuitoare unde se recomanda folosirea usilor rapide autoreparabile SR 13, usi rapide ce revin in pozitia initiala odata ce cortina este lovita si scoasa din caile de rulare (vezi catalog). Avand o constructie usoara dar solida, o sectiune transparenta la 1400 mm de la baza si un sistem de protectie in garnitura de baza plus bariera de fotocelule, usile rapide de interior sunt indispensabile unui flux ridicat al marfurilor de orice natura.

Cortina usilor rapide este realizata dintr-o plasa flexibila de poliester de inalta rezistenta, acoperita cu un strat de PVC de 8 mm grosime si ramforsata cu profile metalice amplasate orizontal pentru o mai buna stabilitate. De asemenea, sectiunea transparenta este lipita de cortina de PVC prin sudura la inalta frecventa, iar cortina rezultata a usii rapide fiind greu inflamabila. Cortina usilor rapide poate fi furnizata in 10 fisaje standard similar RAL.

Calea de rulare este din otel galvanizat de 3 mm grosime, incluzand la partea superioara carcasa de protectie pentru tambur si perii. De asemenea caile de rulare laterale beneficiaza de perii pentru a preveni intrarea prafului sau a frunzelor.


O componenta importanta in constructia si functionarea usilor rapide de interior, o reprezinta actionarea electrica 220/380 V. cu convertizor de frecventa si frana electromagnetica.

Amplasarea actionarii direct pe ax si turatia de pana la 3000 rpm, determina o viteza de ridicare de pana la 1.5 m/s si fiabilitate crescuta, absolut necesara. Panoul de comanda al usilor rapide poate suporta o serie de elemente de comanda precum, bucle de inductie, radare de miscare, telecomenzi, tastaturi sau contactoare cu sfoara.


UȘI RAPIDE DE EXTERIOR

Usile rapide de exterior INKEMA sunt rezistente la intemperii, la actiunea rezelor UV si cel mai important, rezista la presiuni ale aerului de Clasa 2 conform SR EN 12424 si o viteza a vantului de pana la 80 km/h. Avand o constructie speciala cu profile de ramforsare tubulare aplasate orizontal in cortina de PVC, o sectiune transparenta la 1400 mm de la baza si un sistem de protectie in garnitura de baza plus bariera de fotocelule, usile rapide de exterior reprezinta cheia pentru inchiderea spatiilor exterioare cu deschideri mari si pentru protectia spatiilor interioare de curentii de aer.

Ca o solutie completa pe termen lung, usile rapide de exterior pot fi dublate de usi sectionale industriale care pot izola si securiza spatiul pe timpul noptii sau in perioadele in care acesta nu este utilizat.

Cortina usilor rapide este realizata dintr-o plasa flexibila de poliester de inalta rezistenta, acoperita cu un strat de PVC de 8 mm grosime. De asemenea, sectiunea transparenta este lipita de cortina de PVC prin sudura la inalta frecventa, iar cortina rezultata a usii rapide fiind greu inflamabila. Cortina usilor rapide poate fi furnizata in 10 fisaje standard similar RAL.

Calea de rulare este din otel galvanizat de 3 mm grosime, incluzand la partea superioara carcasa de protectie pentru tambur si perii. De asemenea caile de rulare laterale beneficiaza de perii pentru a preveni intrarea prafului sau a frunzelor.

O componenta importanta in constructia si functionarea usilor rapide de exterior, o reprezinta actionarea electrica 220/380 V. cu convertizor de frecventa si frana electromagnetica. Amplasarea actionarii direct pe ax si turatia de pana la 3000 rpm, determina o viteza de ridicare de pana la 1.0 m/s si fiabilitate crescuta, absolut necesara. Panoul de comanda al usilor rapide poate suporta o serie de elemente de comanda precum, bucle de inductie, radare de miscare, telecomenzi, tastaturi sau contactoare cu sfoara.