Uși și cortine RF

Acasă / Uși și cortine RF

Uși culisante orizontale RF

PC02 INKEMA

Soluția ideală pentru ansamble de uși de dimensiuni mici și mari

Usile rezistente la foc PC02 Inkema pot fi simple, duble sau multistrat, putand fi pozitionate pe o parte sau pe ambele parti ale deschiderii, in functie de sistemul folosit: telescopic sau counterpoised.

Usile glisante rezistente la foc sunt atasate de un ghidaj superior pentru miscare dreapte pe sine cu role protejate, ghidate in partea inferioara de un sistem de rulmenti ascuns pe partea opusa carcasei.

Toate usile au un sistem de contragreutate pentru a le inchide în caz de incendiu. Funcționarea usii glisante de incendiu poate fi manuala sau automata.

Ghidul de suspensie superior este de inalta calitate si durabilitate, realizat din material zincat.

Ghidul poate fi fabricat in 3 dimensiuni diferite, in functie de greutatea si dimensiunea usii si poate fi instalat la fata locului in functie de caracteristicile spatiului.


EF POLSKA N80 clasa EI 30 / N150 clasa EI 60 / N150 clasa EI 120

Porțile glisante rezistente la foc de clase EI1 30, EI1 60, EI2 120 asigură protecția împotriva transmiterii focului și a căldurii pentru o perioadă de minimum 30, 60 și respectiv 120 de minute.

Autoînchiderea este asigurată cu un sistem de contragreutăți.

Sunt fabricate în concordanță cu normativele EN 1634-1 si 13501-2.

Opțiuni:


Uși verticale ghilotină RF

PC03 INKEMA

Soluția perfectă pentru spații închise cu deschideri înguste

Usile verticale rezistente la foc PC03 Inkema sunt foarte utile in spatii inchise cu deschideri de dimensiuni reduse, nepermitand montarea usilor RF glisante.

Acestea sunt facute din unul sau mai multe segmente. Segmentul are un profil metalic “U” in jurul sau care il inrameaza si este ghidat de o rola.

Toate usile au o sistem de contragreutati pentru a fi inchise in caz de incendiu. Usile RF verticale pot fi operate manual sau automat.

Ghidajul de glisare lateral este din otel galvanizat durabil si de inalta calitate si este instalat in functie de caracteristicile spatiului disponibil.Uși metalice pietonale RF

INKEMA

Uși simple sau duble confecționate din foi de oțel galvanizat

În conformitate cu reglementările de siguranță a construcțiilor, aceste uși sunt indispensabile în toate clădirile, locuințele, suprafețele mari, fabricile, spitalele etc., precum și în orice alt loc în care sunt necesare niveluri de siguranță la incendiu, asigurând protecția persoanelor, obiectelor și spațiilor.

Sunt alcătuite din una sau mai multe straturi și fiecare strat are un profil metalic în formă de U în jurul perimetrului care acționează ca închidere a stratului.

Inkema oferă o gamă de uși glisante și verticale de incendiu cu ușă pietonală de incendiu încorporată, o opțiune obligatorie atunci când ușa este situată pe o cale de evacuare.


Porți flexibile RF

AK 60 clasa EI 60

Poarta ultra-ușoară rezistentă la foc de clasă EI160, asigură protecția la foc și izolarea termică pentru minimum 60 de minute.

Protejează împotriva ambelor: transmisia focului și a căldurii.

Testele și clasificarea au fost făcute în concordanță cu normativele europene EN 1634-1 si EN 13501-2.

Opțiuni:


AK 60 clasa EI 60

Poarta ultra-ușoară rezistentă la foc de clasă EI160, asigură protecția la foc și izolarea termică pentru minimum 60 de minute.

Protejează împotriva ambelor: transmisia focului și a căldurii.

Testele și clasificarea au fost făcute în concordanță cu normativele europene EN 1634-1 si EN 13501-2.

Opțiuni:


Cortine RF

Cortine rezistente la foc AKE 120, clasa E120/EW30/EW120

Cortinele rezistente la foc sunt fabricate in clasa E 120.

Previn transmisia focului pentru o perioadă de minimum 120 minute.

Sunt disponibile de asemenea în clasele EW 30 si EW 120 – și protejează împotriva radiației termice timp de 30 de minute, respectiv 120 de minute.

Sunt conforme cu normativele EN 1634-1 și 13501-2

Opțuni:


Cortine fixe de fum Seria NSC - clasa D120

Cortine fixe de fum, clasa D 120, rezistente la gaze cu temperaturi de pana la

6000 C pentru minimum 120 de minute. Datorită construcției modulare, nu are restricții dimensionale.

Conforme cu standardul EN 12101-1.

Cortină de fum automată NSCA, clasa D 120, conformă cu standardul EN 12101-1

Cortinele de fum rulou automate, clasa D 120, rezistente la gaze cu temperaturi de până la 6000 C pentru minimum 120 de minute. Disponibile în variantele de coborâre gravitațională sau electrică.

Conforme cu normativul european EN 12101-1.


Uși aluminiu vitrate WIŚNIOWSKI 

MODERNE - EFICIENTE - SIGURE

Modern

Ușile WIŚNIOWSKI sunt proiectate pentru a utiliza pe deplin caracteristicile lor materiale. Tehnologiile folosesc mecanică avansată și electronică inteligentă pentru a adapta gama la cerințele arhitecturii moderne.

Versatil

O gamă largă de versiuni permite potrivirea ușilor la orice tip de clădire și chiar și la cele mai extreme condiții de utilizare. Gama este compusa din usi exterioare si interioare, cu un canat si cu doua canaturi, usi automate, glisante si batante in toate dimensiunile admise.

Sigur

Datorită utilizării dispozitivelor de protecție adecvate, cum ar fi feronerie și șuruburi antiefracție sau unități speciale de geam, clasa de risc necesară și cerințele legii construcțiilor sunt asigurate. Ușile sunt testate folosind cele mai recente standarde europene pentru a garanta utilizatorului cea mai bună protecție.


Ferestre aluminiu vitrate WIŚNIOWSKI 

DURABILITATEA ȘI CONFORTUL SUNT IMPORTANTE

Etanș

Grad ridicat de etanșeitate a ferestrelor datorită utilizării unor sisteme speciale de etanșare sub formă de garnituri EPDM. În cazul sistemelor care nu se pot deschide, se folosesc sisteme de sipersie, care asigură o infiltrare adecvată a aerului în încăpere. Această soluție previne acumularea umidității excesive în cameră.

Versatil

Ferestrele WIŚNIOWSKI pot fi utilizate în toate tipurile de clădiri. Acestea includ mai multe versiuni de ferestre fixe și de ferestre care se pot deschide. Numărul mare de versiuni permite o abordare individuală a proiectării cotei clădirii. Puteți decide dacă ferestrele trebuie să fie discrete sau invizibile din exterior sau dacă ar trebui să aibă forme deosebite.

Funțional

Parametrii tehnologici ai materialelor folosite permit producerea chiar și a celor mai nestandardizate forme de ferestre realizate pe baza sistemelor de profile cu și fără rupere termică. Sticla ferestrelor este utilizata în funcție de dimensiunea și greutatea ferestrei. Acest lucru permite o funcționare lină și un confort ridicat de utilizare a ferestrelor WIŚNIOWSKI.

Sigur

Deoarece ferestrele WIŚNIOWSKI îndeplinesc cerințele legii construcțiilor, utilizarea lor este complet sigură. Designul canatului și feroneriei permite reglarea completă a deschiderii și, în același timp, asigură utilizarea în siguranță a ferestrelor.