Rampe mobile

Acasă / Soluții industriale / Rampe mobile

RAMPĂ MOBILĂ DE CURTE INKEMA RH-65

Rampa mobila de curte Inkema RH-65, reprezinta solutia profesionala pentru aplicatii speciale, unde nu exista docuri special amenajate sau unde este nevoie de incarcarea camioanelor de la cota exterioara a curtii. Odata ce a fost asezata pe camion la inaltimea dorita, ea se asigura cu ajutorul mai multor lanturi care impiedica deplasari nedorite si aparitia unor accidente. Rampa mobila de curte Inkema RH-65 are suprafata de rulare din tabla striata ce impiedica alunecarea, pe latelale are montate balustrade de protectie care au un rol important si in rigidizarea structurii, iar rotile incorporate in sistemul de ridicare permit deplasarea acesteia cu usurinta la locul dorit cu ajutorul unui stivuitor sau unui alt utilaj.

Rampa mobila de curte Inkema RH-65 are o lungime standard de 12 metri, dar poate fi fabricata la alte lungimi sau capacitati de incarcare si se livreaza la cerere cu 3 sisteme diferite de ridicare:

– pompa hidraulica manuala,

– pompa hidraulica actionata de un motor electric cu voltaj scazut, alimentat de la o serie de acumulatori sau de la o sursa de alimentare statica prin atasarea unui prelungitor.