Soluții de împrejmuire

Acasă / Soluții industriale / Soluții de împrejmuire

Porți culisante autoportante industriale

Tipuri de umplere a cadrului portilor

  • poarta culisanta autoportanta cu umplere a cadrului cu profile de 25 x 25 mm, sudate de cadru.
  • poarta culisanta autoportanta cu umplere a cadrului cu panouri de plasa sudata VEGA B fixate cu suruburi
  • poarta culisanta autoportanta cu umplere a cadrului cu panouri de plasa sudata VEGA 2 D fixate cu suruburi

Accesorii:

  • Elemente de siguranta , anticatarare, ce pot fi montate la partea superioara a portii.
  • Dispozitiv de tensionare : permite reglarea suplimentară fata de nivelul solului la asamblare precum și corectarea poziției porții în regim normal.
  • Inchizatoare pentru porti operate manual : este un dispozitiv de securitate solid și durabil pentru portile operate manual , montat în carcasa de aluminiu
  • Fotocelule montate pe portalele portii : daca apare un obstacol in raza de deschidere a portii , fascicolul infrarosu dintre cele 2 fotocelule va fi intrerupt si astfel poarta se va opri .
  • Control si siguranta asupra portii : echipata cu un comutator de siguranță cu cheie, cu siguranță pentru comutator: prin rotirea cheii poarta se deschide sau se inchide in timp ce prin apasarea sigurantei poarta se va opri imediat. Dispozitivul este situat in portal fiind astfel protejat si in siguranta.
  • Muchie sensibila : face ca poarta sa se opreasca si sa porneasca inapoi cand ia contact cu orice fel de obstacol, fiind montata de obicei la interiorul cadrului portii la inceputul si la capatul portii. Cand muchia sensibila atinge un obstacol, se transmite un impuls catre automatizarea portii care comanda oprirea cursei de inchidere sau deschidere.

Culori standard : RAL 5010, RAL 6005, RAL 7016, RAL 7030, RAL 9016.

CALITATE SI SIGURANTA: Toate elementele portii sunt fabricate cu utilaje de mare precizie, de aceea portile culisante autoportante industriale Wisniowski se evidentiaza printr-o calitate constanta si foarte buna. Utilizarea în condiții de siguranță a porților culisante este asigurată printre altele, de către semnalizarea luminoasa, un comutator suprasarcină, fotocelule, benzi de siguranță și avertismente. Sistemul de automatizare poate fi pe deplin compatibil cu alte sisteme de siguranță, de exemplu sistem de protecție împotriva incendiilor.

SOLUTII PENTRU CONDITII EXTREME : Datorita construcției solide și masive a portilor se pot închide suprafete foarte mari. O poartă glisanta poate închide o intrare de până la 18 de metri lățime, în timp ce două porți culisante puse cap la cap vor închide o deschidere de până la 24 de metri lățime.

FUNCTIONARE FIABILA : Portile culisante autoportante industriale se deplaseaza cu cativa centimetri deasupra solului prin urmare nu se blocheaza iar deschiderea acestora nu este afectata de schimbarile climatice (inghet,noroi, zapada). Carucioarele de culisare sunt prevazute cu role cu rulmenti si asigura o deplasare lina si silentioasa a portii. Motorul a fost special ales pentru a face fata cu succes sarcinii portii si pentru a asigura o functionare eficienta si indelungata.

LOGISTICA EFICIENTA : Datorita eficientei logisticii chiar si poarta cea mai grea si mai mare ajunge la client in perfecta stare, fiind acordata o mare atentie la pregatirea pentru transport : se infoliaza poarta iar partile fragile sunt protejate cu coltare din pvc. Portile de dimensiuni mari sunt prevazute cu carlige de ancorare pentru o incarcare si descarcare cat mai usoara.

ATENTIE: Pentru portile culisante autoportante industriale cu dimensiune utila de trecere mai mare de 10 m si o inaltime mai mare de 2 m, trebuie organizat un transport special datorita faptului ansamblul final al portii depaseste lungimea unui camion normal, transport care va genera costuri suplimentare.


Porți batante WISNIOWSKI


Porți pliabile WISNIOWSKI


Panouri de gard WISNIOWSKI