KRISPOL

Acasă / Uși de garaj / KRISPOL

Ușide garaj KRISPOL

Ușa de garaj este unul dintre cele mai importante elemente la finisarea clădirii. Ar trebui să fie funcțională, solidă, sigură și aspectul ei trebuie să se potrivească cu fațada clădirii. Usile KRISPOL indeplinesc toate aceste conditii.

Gama include: uși secționale, uși rulante și uși laterale de intrare.


Uși secționale

Funcționarea ușii permite obținerea unui spațiu maxim pentru parcarea mașinii în garaj și pe unitate. Posibilitățile aproape nelimitate de finisare permit crearea de soluții inovatoare și originale.

Ușile secționale se potrivesc diferitelor tipuri de garaje și lățimi de intrare și pentru garajele duble. Standardele înalte de fabricație garantează confortul de utilizare și siguranță, precum și o izolare termică perfectă.

  • K2 RFS60
  • K2 RC
  • K2 RS
  • K2 RF
  • K2 RM
  • K2 RA
K2 RFS60

VENTE K2 RFS 60

FĂRĂ STRIAȚII, PROFIL 60 mm

Cea mai bună termoizolare KRISPOL – creată pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor noastre. Nivel extrem de ridicat la izolare prin panouri de grosime crescută până la 60 mm pe întreaga înălțime cu un sistem îmbunătățit de etanșare și un design aproape ideal.

K2 RC

VENTE K2 RC

STRIAȚII ÎNGUSTE

Un model universal, foarte popular populară potrivit pentru casele de diferite stiluri. Unul dintre punctele forte ale acestui model, este raportul dintre calitate și prețul atractiv.

K2 RS

VENTE K2 RS

STRIAȚII LATE

Modelul care se potrivește la casele cu design clasic și modern. O alternativă interesantă la striațile înguste.

K2 RF

VENTE K2 RF

FĂRĂ STRIAȚII

Designul simplu și elegant se potrivește bine cu diferite soluții arhitecturale. Stilul ușei poate fi accentuat prin folosirea detaliilor decorative suplimentare.

K2 RM

VENTE K2 RM

PROFIL-V

Profilarea de tip-V oferă ușilor un aspect unic și modern. Formă inovatoare care se compune perfect cu cele mai recente tendințe arhitecturale.

K2 RA

VENTE K2 RA

PANOURI CASETATE

Un model recomandat persoanelor care apreciază farmecul și căldura caselor tradiționale sau acelora cu stil rustic.


Ușă secțională "caldă" – cu panouri de 40 mm sau 60 mm

Ușile secționale KRISPOL sunt compuse din panouri cu grosimea de 40 mm, umplute cu spumă poliuretanica și etanșate pe tot segmentul și între îmbinări. Forma construcției superioare a fost concepută în așa fel pentru a strânge optim panoul superior al ușii la profilul metalic al grinzii. Ca rezultat, aceste uși au unele dintre cele mai bune proprietăți de izolare termică de pe piață: U= 1,12 [W/m2K] .

La casele pasive oferim modelul VENTE K2 RFS 60 cu o grosime sporită până la 60mm. Se compune din dublă etanșare la partea joasă a ușii: cheder dublu, etanșare intre secțiuni, de asemenea, am aplicat o etanșare suplimentară la marginea laterală a ușei. Un design special, care oferă o nivelare a punților termice între perete și șina ușei cu un coeficient de U=0,9 [W/m2K].

Construcția superioară
Izolare termică
Garnitură dublă

NOUTATE: Sistem de montare, pentru o izolație termică superioară a ușii de garaj.

Sistemul revoluționar de montare pentru o izolație termică superioară a ușilor de garaj K2RS este deja disponibil. Pentru beneficiar, acest lucru înseamnă îmbunătățirea semnificativă a confortului termic, printr-un coeficient de transfer de numai 0,77 W/m2k, pentru o ușă de garaj montată cu dimensiunile de 5000 mm x 2250mm. Soluția inovatoare depusă pentru brevetare de KRISPOL constă în distanța dintre cornierul vertical și plinta buiandrug cu suporturile axului de la perete.

Distanțierul este pregătit pentru montarea pe cornierul vertical, și posedă loc pentru o garnitură suplimentară. Două garnituri etanșează mai bine conexiunea. Spuma dură EPS folosită pentru asamblare permite îmbunătățirea izolației construcției cu aproximativ 30%, ceea ce în practică oferă o izolare termică cu 20% mai bună pentru întreaga ușă de garaj.


Sistem de montare termică, parametrii de izolare excelenți ai ușii de garaj

Ud=0,77 [W/m2K] ușa de garaj cu panoul de 40 mm, care în mod standard obține U=1,09 [W / m2K], cu sistem de montare termică are parametri similari cu ușile cu panoul de 60 mm – U=0,89 [W / m2K]. În schimb, ușa de garaj cu panoul de 60 mm cu sistem de montare termică este în prezent cea mai călduroasă soluție proiectată pentru garaje încorporate, ceea ce permite atingerea U=0,77 [W / m2K] (calculele se aplică pentru o ușă de garaj cu dimensiuni 5000×2250).


ALTE AVANTAJE ALE USILOR DE GARAJ KRISPOL


FOLOSIRE ÎN SIGURANȚĂ


UTILIZARE CONFORTABILĂ


FINISAJE DE CALITATE