Burdufuri de etanșare

Acasă / Soluții industriale / Burdufuri de etanșare

Burdufuri de etanșare retractabile INKEMA KDS

Capabil să prevină orice incident în orice vehicul.

Datorită designului său, burduful retractabil pentru docuri Inkema este echipat pentru a primi majoritatea vehiculelor de transport. În plus, are o structură retractabilă, astfel încât, în cazul unei manevre incorecte de către camion, burduful retractabil de la docul Inkema absoarbe impactul și revine la poziția sa inițială.

Burduful retractabil pentru docuri Inkema, cu acoperiș înclinat, constă dintr-o structură perimetrală cu un set de pânze atașate la acesta. Aceste pânze se ajustează pentru a se potrivi cu corpul camionului. Această structură este retractabilă astfel încât, în cazul unei lovituri sau a unui impact cauzat de șofer, burduful să revină la poziția sa inițială.


Burdufuri aparente

Acest tip de burduf pentru docuri este soluția pentru cei care au nevoie de sisteme pentru deschideri mari și / sau cu proiecție pe fațadă.


Burduful pentru docuri Flush Inkema Facade este format dintr-un cadru pre-zincat cu un set de pânze atașate la acesta. Acestea se ajustează perfect, astfel încât să se potrivească corpului unui camion, reducând astfel dimensiunea deschiderii.


Scopul burdufului pentru docuri de fațadă este de a oferi o izolație perfectă la încărcare și descărcare. Acest lucru realizează economii semnificative de energie și, de asemenea, protejează mărfurile.


Burduful de îmbinare a fațadei este instalat în deschidere cu ajutorul cadrului, iar perdelele din PVC sunt montate direct pe cadru.


Burdufuri fixe

O soluție completă și sigură.

Obiectivul burdufului fix Inkema este de a asigura o etanșare perfectă la încărcare și descărcare, astfel încât să se asigure economii importante de energie, precum și protecția mărfurilor.

Burduful fix pentru docuri Inkema este format dintr-o structură perimetrală care susține un set de foi de pânză care se potrivesc pe corpul camionului.


Burduf gonflabil

Cea mai completă soluție.

Potrivirea perfectă a burdufurilor gonflabile Inkema pe patul camionului oferă economii importante de energie, deoarece îl izolează termic de exterior și asigură o igienă internă mai bună în instalație. Una dintre principalele diferențe în comparație cu adăposturile retractabile, fixe și refrigerate este că adăpostul gonflabil poate fi umflat și ajustat la diferite dimensiuni în jurul vehiculului, crescând astfel siguranța, confortul și flexibilitatea în manevră.


Burduf din spumă cu memorie

Pentru controlul exhaustiv al temperaturii.

Există anumite piețe în care este necesar să respectăm și să controlăm lanțul rece. Din acest motiv, adăpostul frigorific Inkema este conceput pentru a garanta întotdeauna cea mai bună izolație în timpul încărcării și descărcării.

Este format dintr-o structură perimetrală din cauciuc spumos de dimensiuni 300 × 300. Nu există nicio îndoială că adăposturile frigorifice Inkema sunt cea mai bună opțiune pentru mutarea produselor și a mărfurilor congelate care necesită protecția lanțului de frig.