Rampe manuale

Acasă / Soluții industriale / Rampe manuale

RAMPĂ MANUALĂ DE EGALIZARE

Rampele de egalizare manuale din aluminiu Inkema PAxx reprezinta solutia practica, economica, eficienta si care nu necesita intretinere, pentru situatiile in care incarcarea se face constant la aceeasi inaltime de podea. Ideale pentru instalarea pe rampe de beton ce deservesc incarcarea garniturilor de tren si a autovehiculelor de transport cu inaltime constanta a podelei. Marele avantaj al rampelor de egalizare manuale Inkema PAxx este faptul ca nu necesita niciun tip de fosa pentru a fi instalate, cu atat mai mult ca se pot deplasa lateral pe sine pentru o pozitionare cat mai exacta pe latimea golului.

Sistemul de compensare, in functie de dimensiunile rampei manuale este cu sau fara arcuri, in ambele cazuri suportand o sarcina maxima de 4 tone. In functie de utilizare sau necesitate, rampele de egalizare manuale din aluminiu Inkema se pot produce in mai multe dimensiuni cu o latime maxima de 2000 mm si o lungime de 1500 mm.


RAMPĂ MANUALĂ DE EGALIZARE MINIDOCK

Simplu de instalat, economica si foarte sigură, Inkema Minidock permite economisirea spatiului fara a mai fi nevoie de trasee electrice suplimentare sau structuri de rezistenta aditionale. De la apariţia sa, Inkema Minidock a fost un succes, dovedindu-se a fi o opţiune rapidă şi cu o instalare simplă în cadrul oricărui modul de încărcare, datorită dimensiunilor sale şi faptului că nu necesită fosă.

Ideala pentru instalarea pe rampe de beton ce deservesc incarcarea garniturilor de tren si a autovehiculelor de transport cu inaltime constanta a podelei. În ciuda dimensiunilor sale reduse, este capabilă să suporte trecerea a 6t dinamice în timpul proceselor de încărcare şi descărcare


RAMPE MANUALE DE EGALIZARE INKEMA PA1

Rampele manuale de egalizare Inkema PA1 reprezinta solutia practica, economica si eficienta pentru situatiile in care incarcarea se face constant la aceeasi inaltime de podea. Ideale pentru instalarea pe rampe de beton ce deservesc incarcarea garniturilor de tren si a autovehiculelor de transport cu inaltime constanta a podelei. Marele avantaj al rampelor de egalizare manuale Inkema PA1 este faptul ca nu necesita niciun tip de fosa pentru a fi instalate, cu atat mai mult ca se pot deplasa lateral pe sine pentru o pozitionare cat mai exacta pe latimea golului.

Sistemul de compensare, in functie de dimensiunile rampei manuale este cu arcuri sau pistoane cu gaz, in ambele cazuri suportand o sarcina maxima de 4 tone. In functie de utilizare sau necesitate, rampele de egalizare manuale Inkema PA1 se pot produce in mai multe dimensiuni cu o latime maxima de 2000 mm si o lungime de 1500 mm.