Usile sectionale industriale K2IS / K2IM  sunt construite din panouri sandwich din otel galvanizat 0,5 mm vopsit in camp electrostatic, la interior cu spuma poliuretanica fara freon injectata sub presiune. Panourile usilor sectionale industriale din otel de tip K2IS / K2IM au doua dimensiuni de 610 mm si respectiv 732 mm, iar in urma combinarii acestor dimensiuni de panouri se obine o gama larga de inaltimi standard. Greutatea panourilor sandwich din otel este de 13 kg/mp.

Panourile usilor sectionale din otel pot avea pe exterior aspect coaja de portocala – Stucco sau aspect profilat neted sectiune V-Profile. Pe interior cele doua tipuri de panouri sunt netede, RAL 9002, cu 3 sau 4 striuri orizontale.

Toate componentele mecanice sunt din otel galvanizat de calitate superioara, asigurand o functionare sigura si de lunga durata. Usile sectionale industriale sunt dotate in standard cu sina de culisare tip NP, sisteme de protectie contra ruperii arcurilor si contra ruperii cablurilor, actionare manuala si zavor de incuiere pe interior.

Uşile secţionale industriale din oţel K2IS / K2IM pot beneficia de vitrari tip hublou dreptunghiulare sau ovale, panouri din profile de aluminiu cu mai multe campuri vitrate complet simplu sau dublu, iar pentru acces secundar cu usa pietonala incorporata ( cu sau fara prag).

Usile sectionale industriale Krispol cu panouri sandwich din otel pot fi comandate in 11 culori standard sau la alegere in orice culoare din paletarul RAL, panourile fiind vopsite in camp electrostatic si fiindu-le aplicate o serie de tratamente anti-coroziune.