Usile sectionale industriale K2IA sunt construite din panouri sandwich din aluminiu 0,6 mm vopsit in camp electrostatic, la interior cu spuma poliuretanica fara freon injectata sub presiune. Panourile usilor sectionale industriale din aluminiu de tip K2IA au 610 mm si greutate specifica de doar 7 kg/mp ceea ce confera intregului sistem o durata de viata mai lunga fara o intretinere suplimentara.

Panourile usilor sectionale din aluminiu au pe exterior aspect coaja de portocala – Stucco, iar pe interior sunt netede, RAL 9002, cu 3 sau 4 striuri orizontale.

Toate componentele mecanice sunt din otel galvanizat de calitate superioara, asigurand o functionare sigura si de lunga durata. Usile sectionale industriale sunt dotate in standard cu sina de culisare tip NP, sisteme de protectie contra ruperii arcurilor si contra ruperii cablurilor, actionare manuala si zavor de incuiere pe interior.

Uşile secţionale industriale din aluminiu K2IA pot beneficia de vitrari tip hublou dreptunghiulare sau ovale, panouri din profile de aluminiu cu mai multe campuri vitrate complet simplu sau dublu, iar pentru acces secundar cu usa pietonala incorporata ( cu sau fara prag).

Usile sectionale industriale Krispol cu panouri sandwich din otel pot fi comandate in 11 culori standard sau la alegere in orice culoare din paletarul RAL, panourile fiind vopsite in camp electrostatic si fiindu-le aplicate o serie de tratamente anti-coroziune.