Usile sectionale industriale K2IPS / K2IPD sunt construite din profile de aluminiu anodizat, vitrate cu acryl simplu sau dublu 2.5 mm si au o greutate intre 9 kg/mp si 13 kg/mp. Panoul de baza este de asemenea din profile de aluminiu anodizat, dar in livrarea standard umplutura panoului de baza nu este acryl, ci sandwich de aluminiu cu spuma poliuretanica la interior.

Toate componentele mecanice sunt din otel galvanizat de calitate superioara, asigurand o functionare sigura si de lunga durata. Usile sectionale industriale sunt dotate in standard cu sina de culisare tip NP, sisteme de protectie contra ruperii arcurilor si contra ruperii cablurilor, actionare manuala si zavor de incuiere pe interior.

Uşile secţionale industriale vitrate cu panouri din profile de aluminiu K2IPS / K2IPD pot beneficia de alte umpleri altele decat acryl transparent, precum foi din aluminiu perforate pentru ventilare, acryl mat sau rezistent la abraziune pentru o rezistenta sporita, iar pentru acces secundar cu usa pietonala incorporata ( cu sau fara prag).

Usile sectionale industriale Krispol cu panouri din profile de aluminiu pot fi comandate in finisaj aluminiu anodizat si 9 culori standard sau la alegere in orice culoare din paletarul RAL, profilele fiind vopsite in camp electrostatic si fiindu-le aplicate o serie de tratamente anti-coroziune.