Usi Culisante orizontale RF

SOLUTIA IDEALA PENTRU ANSAMBLE DE USI DE DIMENSIUNI MARI SI MICI

Usile rezistente la foc PC02 Inkema pot fi simple, duble sau multistrat, putand fi pozitionate pe o parte sau pe ambele parti ale deschiderii, in functie de sistemul folosit: telescopic sau counterpoised.

Usile glisante rezistente la foc sunt atasate de un ghidaj superior pentru miscare dreapte pe sine cu role protejate, ghidate in partea inferioara de un sistem de rulmenti ascuns pe partea opusa carcasei.

Toate usile au un sistem de contragreutate pentru a le inchide în caz de incendiu. Funcționarea usii glisante de incendiu poate fi manuala sau automata.

Ghidul de suspensie superior este de inalta calitate si durabilitate, realizat din material zincat.

Ghidul poate fi fabricat in 3 dimensiuni diferite, in functie de greutatea si dimensiunea usii si poate fi instalat la fata locului in functie de caracteristicile spatiului.

EF POLSKA - PORTI GLISANTE REZISTENTE LA FOC, SERIA N

N80 clasa EI 30 / N150 clasa EI 60 / N150 clasa EI 120

Poarțile glisante rezistente la foc de clase  EI1 30, EI1 60, EI2 120 asigură protecția împotriva transmiterii focului și a căldurii pentru o perioadă de minimum 30, 60 și respectiv 120 de minute. Autoînchiderea este asigurată cu un sistem de contragreutăți. Sunt fabricate în concordanță cu normativele EN 1634-1 si 13501-2.

Opțiuni: