Produse speciale

ADECVAT PENTRU ORICE ÎNCĂRCARE SAU ELEVARE NECESARĂ ÎN ORICE SECTOR INDUSTRIAL

Masa hidraulică tip foarfecă este fabricată din oțel laminat cu oțel deosebit de înaltă calitate.
Conceput special pentru a satisface nevoile logistice ale majorității sectoarelor: alimentar, farmaceutic, auto, industrial, textil etc.
Inkema oferă o gamă completă de accesorii și finisaje, care permit clienților săi să aleagă masa de ridicare care se potrivește cel mai bine nevoilor și cerințelor lor. Proiectarea, calitatea, procesele și experiența industriei Inkema permit meselor de ridicat să aibă o durată lungă de viață.

Mesele hidraulice cu foarfecă dublă sunt concepute pentru rulaje mai lungi, acestea sunt formate dintr-o suprafață plană, două seturi de foarfece și cilindrii hidraulici.

Aceste mese cu foarfecă dublă sunt ideale pentru a depăși orice diferență de înălțime. În industrie se adaptează la orice aplicație, crescând productivitatea și reducând riscurile de muncă.

Datorită gamei largi de dimensiuni, capacitate de încărcare și înălțimi, acestea sunt ideale pentru procesul de încărcare și descărcare, păstrând întotdeauna încărcătura orizontală.

Toate mesele de ridicat foarfece Inkema pot fi realizate într-o gamă largă de dimensiuni și cu cele mai bune accesorii și finisaje.