Porti batante

BASTION - WISNIOWSKI

Perfecte pentru toate activitatile industriale si institutii. Porțile sunt potrivite pentru clădiri industriale, aeroporturi, porturi, parcări păzite, precum și școli, grădinițe, centre comerciale etc.

Adaptate nevoilor

Disponibile cu sistem acţionat manual şi o versiune acționată electric, în toate culorile paletei RAL.
Accesoriile optionale includ încuietori electromagnetice, încuietori pentru poarta pietonală, balamale de 90 sau 180 de grade.

GARDIA – WISNIOWSKI

Balamale LOCINOX 180

Balamalele de încredere LOINOX permit un unghi de deschidere de 180°.
Balamalele oferă o reglare extinsă.

Reversibile

Cu construcția reversibilă, porțile și intrările pietonale asigură orice direcție posibilă de deschidere.
Pentru a obține direcția de balansare necesară, este suficient să instalați stâlpii în mod corespunzător și apoi, dacă este necesar, să inversați lovirea simetrică și șurubul de blocare.

Protecție corozivă

Porțile și intrările pietonale sunt galvanizate la cald sau galvanizate la cald și acoperite cu poliester pentru protecție împotriva coroziunii.

MODEST - WISNIOWSKI

Sistem modular

Porțile și intrările pietonale MODEST sunt compatibile cu panoul și stâlpii din plasă sudată Vega B. Armăturile de umplutură pentru porți, intrări pietonale și panouri de gard sunt amplasate la aceeași înălțime ceea ce contribuie la aspectul armonios al întregului gard.

Structură optimizată

Panoul este sudat pe cadru. Sunt disponibile două direcții de deschidere: dreapta în interior (PW) sau stânga în interior (LW).

Instalare universală

Produsele au o structură simplă care asigură o instalare rapidă și ușoară.