Ferestre Aluminiu Vitrate RF

DURABILITATEA SI CONFORTUL SUNT IMPORTANTE

Etans

Grad ridicat de etanșeitate a ferestrelor datorită utilizării unor sisteme speciale de etanșare sub formă de garnituri EPDM. În cazul sistemelor care nu se pot deschide, se folosesc sisteme de sipersie, care asigură o infiltrare adecvată a aerului în încăpere. Această soluție previne acumularea umidității excesive în cameră.

Versatil

Ferestrele WIŚNIOWSKI pot fi utilizate în toate tipurile de clădiri. Acestea includ mai multe versiuni de ferestre fixe și de ferestre care se pot deschide. Numărul mare de versiuni permite o abordare individuală a proiectării cotei clădirii. Puteți decide dacă ferestrele trebuie să fie discrete sau invizibile din exterior sau dacă ar trebui să aibă forme deosebite.

Functional

Parametrii tehnologici ai materialelor folosite permit producerea chiar și a celor mai nestandardizate forme de ferestre realizate pe baza sistemelor de profile cu și fără rupere termică. Sticla ferestrelor este utilizata în funcție de dimensiunea și greutatea ferestrei. Acest lucru permite o funcționare lină și un confort ridicat de utilizare a ferestrelor WIŚNIOWSKI.

Sigur

Deoarece ferestrele WIŚNIOWSKI îndeplinesc cerințele legii construcțiilor, utilizarea lor este complet sigură. Designul canatului și feroneriei permite reglarea completă a deschiderii și, în același timp, asigură utilizarea în siguranță a ferestrelor.