Burdufurile de etansare INKEMA KDS sunt proiectate pentru utilizarea în depozite , centre logistice , precum și orice tip de instalație de producție, avand ca rezultat final economii semnificative de energie și confortul sporit la manevrele de încărcare și descărcare .

Burdufurile de etansare INKEMA KDS cu brat articulat au o structura metalica perimetrala fixata pe peretele halei si una secundara mobila completata de un set de prelate din cauciuc, adaptate la dimensiunile remorcilor camionului . Structura secundara este retractabila avand atasate un set de braţe articulate ce unesc rama din faţă cu cea din spate, flexibilitate ce împiedică producerea de daune ca urmare a manevrelor de racordare a remorcilor cu burduful de etansare. Prelata superioara si cele laterale inconjoara caroseria, asigurand ermetizarea intre caroseria camionului si cladire, scopul acesteia fiind de a asigura o etanșare perfectă la momentul de încărcare și descărcare , astfel încât să se realizeze economii semnificative de energie și protecția ulterioară a mărfurilor .

Constructia burdufurilor de etansare INKEMA KDS
Structura: fabricate din țeavă zincată 2 mm unite prin bare galvanizate si acoperite cu o prelată din PVC de 0,8 mm grosime de rezistență ridicată , datorită flexibilitatii poliesterului de la interior. Prelata este atașata de structura cu ajutorul unui profil de aluminiu anodizat.

Prelatele: sunt alcatuite din doua tipuri de tesaturi flexibile la interior si acoperite cu un strat de PVC negru cu grosimea de 3 mm , rezistent la impact și zgârieturi. Prelatele laterale sunt prevazute cu marcaje reflectorizante pentru a usura manevrarea camionului.

In functie de constructia halei unde trebuie intalate sau al amplasarii modulelor de incarcare, cu sau fara rampa de egalizare, burdufurile de etansare au o serie dimensiuni uzuale cu urmatoarele cote L – latime burduf etansare x H – inaltime burduf de etansare:
– L 3400 mm x H 3400 mm
– L 3600 mm x H 3600 mm
– L 3600 mm x H 3600 mm
– L 3400 mm x H 4000 mm
– L 3400 mm x H 4400 mm