Usi sectionale Industriale

Usile sectionale industriale Krispol reprezinta solutia ideala atat din punct de vedere tehnic cat si economic pentru hale, depozite logistice, showroom-uri auto, garaje, ateliere, etc. Usile sectionale industriale se deschid pe verticală pentru eficientizarea spatiului de acces, iar in functie de inaltimea tavanului, sinele de rulare pot face un unghi de 90 de grade deasupra deschiderii la o anumita inaltime, pot urmarii panta tavanului sau pot culisa complet vertical.

inkema

Usi sectionale industriale izolate de otel K2IS / K2IM

Usile sectionale industriale K2IS / K2IM sunt construite din panouri sandwich din otel galvanizat 0,5 mm vopsit in camp electrostatic, la interior cu spuma poliuretanica fara freon injectata sub presiune. Panourile usilor sectionale industriale din otel de tip K2IS / K2IM au doua dimensiuni de 610 mm si respectiv 732 mm, iar in urma combinarii acestor dimensiuni de panouri se obine o gama larga de inaltimi standard.

Mai mult...
inkema

Usi sectionale industriale izolate de aluminiu K2IA

Usile sectionale industriale K2IA sunt construite din panouri sandwich din aluminiu 0,6 mm vopsit in camp electrostatic, la interior cu spuma poliuretanica fara freon injectata sub presiune. Panourile usilor sectionale industriale din aluminiu de tip K2IA au 610 mm si greutate specifica de doar 7 kg/mp ceea ce confera intregului sistem o durata de viata mai lunga fara o intretinere suplimentara.
Panourile usilor sectionale din aluminiu au pe exterior aspect coaja de portocala – Stucco, iar pe interior sunt netede, RAL 9002, cu 3 sau 4 striuri orizontale.

Mai mult...
inkema

Usi sectionale industriale de aluminiu K2IPS / K2IPD

Usile sectionale industriale K2IPS / K2IPD sunt construite din profile de aluminiu anodizat, vitrate cu acryl simplu sau dublu 2.5 mm si au o greutate intre 9 kg/mp si 13 kg/mp. Panoul de baza este de asemenea din profile de aluminiu anodizat, dar in livrarea standard umplutura panoului de baza nu este acryl, ci sandwich de aluminiu cu spuma poliuretanica la interior.

Mai mult...