Usi rapide

Usile rapide isi gasesc utilitatea in orice centru logistic, depozit, spatiu comercial sau spatiu de productie unde exista un trafic intens in conditii de mentinere a igienei sau a unei temperaturi controlate. Usile rapide sunt proiectate pentru a se deschide si a se inchide cu viteza mare (pana la 2.0 m/s), pentru a oferi comfort in utilizare si pentru a pastra conditiile proprii utilizarii spatiului respectiv.
In functie de destinatia spatiului unde sunt instalate sau de dimensiunea lor, usile rapide pot indeplini o suma de cerinte speciale in ceea ce priveste izolarea termica sau sistemele de protectie cu care sunt dotate.

inkema

Usi rapide de exterior

Usile rapide de exterior INKEMA sunt rezistente la intemperii, la actiunea rezelor UV si cel mai important, rezista la presiuni ale aerului de Clasa 2 conform SR EN 12424 si o viteza a vantului de pana la 80 km/h. Avand o constructie speciala cu profile de ramforsare tubulare aplasate orizontal in cortina de PVC, o sectiune transparenta la 1400 mm de la baza si un sistem de protectie in garnitura de baza plus bariera de fotocelule, usile rapide de exterior reprezinta cheia pentru inchiderea spatiilor exterioare cu deschideri mari si pentru protectia spatiilor interioare de curentii de aer.

Mai mult...
inkema

Usi rapide de interior

Usile rapide de interior INKEMA pot fi utilizate pe diverse aplicatii speciale ca spatii curate, spatii cu temperatura controlata sau negativa de pana la -30 Celsius, precum si in spatii cu trafic mare de stivuitoare unde se recomanda folosirea usilor rapide autoreparabile SR 13, usi rapide ce revin in pozitia initiala odata ce cortina este lovita si scoasa din caile de rulare (vezi catalog). Avand o constructie usoara dar solida, o sectiune transparenta la 1400 mm de la baza si un sistem de protectie in garnitura de baza plus bariera de fotocelule, usile rapide de interior sunt indispensabile unui flux ridicat al marfurilor de orice natura.

Mai mult...