Rampe de egalizare manuale de muchie din otel

Rampele manuale de egalizare din otel sunt echipamente indispensabile in cadrul depozitelor logistice universale, centrelor comerciale sau in cadrul unitatilor de procesare si desfacere din industria alimentara.

inkema

Rampele de egalizare manuale Inkema PA1

Rampele de egalizare manuale Inkema PA1 reprezinta solutia practica, economica si eficienta pentru situatiile in care incarcarea se face constant la aceeasi inaltime de podea. Ideale pentru instalarea pe rampe de beton ce deservesc incarcarea garniturilor de tren si a autovehiculelor de transport cu inaltime constanta a podelei.

Mai mult...
inkema

Rampa de egalizare manuala Minidock

Simplu de instalat, economica si foarte sigură, Inkema Minidock permite economisirea spatiului fara a mai fi nevoie de trasee electrice suplimentare sau structuri de rezistenta aditionale. De la apariţia sa, Inkema Minidock a fost un succes, dovedindu-se a fi o opţiune rapidă şi cu o instalare simplă în cadrul oricărui modul de încărcare, datorită dimensiunilor sale şi faptului că nu necesită fosă.

Mai mult...
inkema

Rampa de egalizare PA51

Rampele de egalizare manuale din aluminiu Inkema PA51 reprezinta solutia practica, economica, eficienta si care nu necesita intratinere, pentru situatiile in care incarcarea se face constant la aceeasi inaltime de podea. Ideale pentru instalarea pe rampe de beton ce deservesc incarcarea garniturilor de tren si a autovehiculelor de transport cu inaltime constanta a podelei. Marele avantaj al rampelor de egalizare manuale Inkema PA51 este faptul ca nu necesita niciun tip de fosa pentru a fi instalate, cu atat mai mult ca se pot deplasa lateral pe sine pentru o pozitionare cat mai exacta pe latimea golului.

Mai mult...