Rampe de egalizare hidraulice

Rampele de egalizare Inkema sunt folosite pentru a compensa distanţa şi înălţimea dintre modulele de încărcare şi remorcile vehiculelor ce efectuează încărcarea şi descărcarea. Inkema dispune de o vastă gamă ce include rampe de egalizare standard precum modelul RH1 cu limba rabatabila, rampe de egalizare RH2 si RH3 cu limba telescopica sau rampe mobile de curte RH65 de 12 metri.

Pe langa solutiile standard prezentate mai sus, Inkema prin departamentul R&D poate proiecta si produce rampe de egalizare speciale adaptate fiecarei aplicatii in parte.

inkema

Rampe de egalizare cu limba rabatabila

Rampele de egalizare Inkema cu limba rabatabila de 400 mm reprezinta solutia economica potrivita, care satisface majoritatea aplicatiilor in logistica marfurilor. Datorită mecanismului său basculant hidraulic şi limbii rabatabile, modelul de rampa hidraulica Inkema RH1 este o soluţie adecvată pentru orice modul de încărcare, platforma rampei diminuand distanţa şi înălţimea dintre modulele de încărcare şi remorcile camioanelor.

Mai mult...
inkema

Rampe de egalizare cu limba telescopica

Rampele de egalizare Inkema cu limba telescopica, reprezinta solutia profesionala pentru aplicatii speciale in care este nevoie de precizie sau de compensat inaltimi si distante mari. Datorită lungimilor limbii telescopice de 500 mm pentru rampa hidraulica Inkema RH2, respectiv 1000 mm pentru rampa de egalizare Inkema RH3, putem accesa aplicatii diverse din industria alimentara pentru o izolatie termica superioara sau incarcarea si descarcarea containerelor maritime speciale.

Mai mult...
inkema

Rampa mobila de curte Inkema RH-65

Rampa mobila de curte Inkema RH-65, reprezinta solutia profesionala pentru aplicatii speciale, unde nu exista docuri special amenajate sau unde este nevoie de incarcarea camioanelor de la cota exterioara a curtii. Odata ce a fost asezata pe camion la inaltimea dorita, ea se asigura cu ajutorul mai multor lanturi care impiedica deplasari nedorite si aparitia unor accidente.

Mai mult...