Rampe de egalizare

Rampele electrohidraulice de egalizare sunt echipamente indispensabile in cadrul depozitelor logistice universale, centrelor comerciale sau in cadrul unitatilor de procesare si desfacere din industria alimentara.

inkema

Rampe de egalizare cu limba rabatabila

Rampele de egalizare Inkema cu limba rabatabila de 400 mm reprezinta solutia economica potrivita, care satisface majoritatea aplicatiilor in logistica marfurilor. Datorită mecanismului său basculant hidraulic şi limbii rabatabile, modelul de rampa hidraulica Inkema RH1 este o soluţie adecvată pentru orice modul de încărcare, platforma rampei diminuand distanţa şi înălţimea dintre modulele de încărcare şi remorcile camioanelor.

Mai mult...
inkema

Rampe de egalizare cu limba telescopica

Rampele de egalizare Inkema cu limba telescopica, reprezinta solutia profesionala pentru aplicatii speciale in care este nevoie de precizie sau de compensat inaltimi si distante mari. Datorită lungimilor limbii telescopice de 500 mm pentru rampa hidraulica Inkema RH2, respectiv 1000 mm pentru rampa de egalizare Inkema RH3, putem accesa aplicatii diverse din industria alimentara pentru o izolatie termica superioara sau incarcarea si descarcarea containerelor maritime speciale.

Mai mult...
inkema

Rampa mobila de curte Inkema RH-65

Rampa mobila de curte Inkema RH-65, reprezinta solutia profesionala pentru aplicatii speciale, unde nu exista docuri special amenajate sau unde este nevoie de incarcarea camioanelor de la cota exterioara a curtii. Odata ce a fost asezata pe camion la inaltimea dorita, ea se asigura cu ajutorul mai multor lanturi care impiedica deplasari nedorite si aparitia unor accidente.

Mai mult...
inkema

Rampele de egalizare manuale Inkema PA1

Rampele de egalizare manuale Inkema PA1 reprezinta solutia practica, economica si eficienta pentru situatiile in care incarcarea se face constant la aceeasi inaltime de podea. Ideale pentru instalarea pe rampe de beton ce deservesc incarcarea garniturilor de tren si a autovehiculelor de transport cu inaltime constanta a podelei.

Mai mult...
inkema

Rampa de egalizare manuala Minidock

Simplu de instalat, economica si foarte sigură, Inkema Minidock permite economisirea spatiului fara a mai fi nevoie de trasee electrice suplimentare sau structuri de rezistenta aditionale. De la apariţia sa, Inkema Minidock a fost un succes, dovedindu-se a fi o opţiune rapidă şi cu o instalare simplă în cadrul oricărui modul de încărcare, datorită dimensiunilor sale şi faptului că nu necesită fosă.

Mai mult...
inkema

Rampa de egalizare PA51

Rampele de egalizare manuale din aluminiu Inkema PA51 reprezinta solutia practica, economica, eficienta si care nu necesita intratinere, pentru situatiile in care incarcarea se face constant la aceeasi inaltime de podea. Ideale pentru instalarea pe rampe de beton ce deservesc incarcarea garniturilor de tren si a autovehiculelor de transport cu inaltime constanta a podelei. Marele avantaj al rampelor de egalizare manuale Inkema PA51 este faptul ca nu necesita niciun tip de fosa pentru a fi instalate, cu atat mai mult ca se pot deplasa lateral pe sine pentru o pozitionare cat mai exacta pe latimea golului.

Mai mult...
inkema

Rampa de egalizare PA52

Rampele de egalizare manuale din aluminiu Inkema PA52 reprezinta solutia practica, economica, eficienta si care nu necesita intratinere, pentru situatiile in care incarcarea se face constant la aceeasi inaltime de podea. Ideale pentru instalarea pe rampe de beton ce deservesc incarcarea garniturilor de tren si a autovehiculelor de transport cu inaltime constanta a podelei. Marele avantaj al rampelor de egalizare manuale Inkema PA52 este faptul ca nu necesita niciun tip de fosa pentru a fi instalate, cu atat mai mult ca se pot deplasa lateral pe sine pentru o pozitionare cat mai exacta pe latimea golului.

Mai mult...
inkema

Rampa de egalizare PA53

Rampele de egalizare manuale din aluminiu Inkema PA53 reprezinta solutia practica, economica, eficienta si care nu necesita intratinere, pentru situatiile in care incarcarea se face constant la aceeasi inaltime de podea. Ideale pentru instalarea pe rampe de beton ce deservesc incarcarea garniturilor de tren si a autovehiculelor de transport cu inaltime constanta a podelei. Marele avantaj al rampelor de egalizare manuale Inkema PA53 este faptul ca nu necesita niciun tip de fosa pentru a fi instalate, cu atat mai mult ca se pot deplasa lateral pe sine pentru o pozitionare cat mai exacta pe latimea golului.

Mai mult...
inkema

Rampa de egalizare PA54

Rampele de egalizare manuale din aluminiu Inkema PA54 reprezinta solutia practica, economica, eficienta si care nu necesita intratinere, pentru situatiile in care incarcarea se face constant la aceeasi inaltime de podea. Ideale pentru instalarea pe rampe de beton ce deservesc incarcarea garniturilor de tren si a autovehiculelor de transport cu inaltime constanta a podelei. Marele avantaj al rampelor de egalizare manuale Inkema PA54 este faptul ca nu necesita niciun tip de fosa pentru a fi instalate, cu atat mai mult ca se pot deplasa lateral pe sine pentru o pozitionare cat mai exacta pe latimea golului.

Mai mult...